Alpha Bank България продължава да прави новия дом още по-достъпен. Сега жилищният', кредит „Вкъщи” е с по-привлекателни условия, като част от инициативите за 20-годишния юбилей на банката в България. За повече уют в новото вкъщи, жилищният кредит се предлага с юбилейни подаръци – 2 години безплатна застраховка на дома и 500 лева за обзавеждане в ИКЕА.

 

Причината? Собственият дом е мястото, където хората най-добре се зареждат с енергия, имат любими кътчета и такива, където релаксират най-добре. И, разбира се, това е мястото, където прекарват най-приятните моменти с любимите си хора. Всеки има право на това.

 

Условията? Ниски лихвени нива, които стартират от 3М SOFIBOR + 4.85% за кредити в лева и индивидуален подход при разработката на най-подходящото предложение. И още: без такси за кандидатстване и одобрение, както и без комисиона при предсрочно погасяване по продукта.

 

За да улесни планирането на бюджета след преместването в новия дом, освен ниски лихва и ГПР за целия период на кредита, Alpha Bank предлага и гратисен период с до 30% по-ниска месечна вноска за първите 6 месеца. А също и благоприятни условия при рефинансиране на съществуващи задължения – допълнителна сума, която може да покрие разходите по това в размер от 1.7% от кредитната експозиция. При превод на работна заплата и ползване на допълнителни продукти и услуги от банката се предлагат преференции по отношение на лихвения процент.

 

Като част от инициативите, посветени на 20-годишния юбилей на банката в България, през 2015 г. Alpha Bank предлага още специални оферти за потребителски кредити, кредитни карти и други свои продукти, обединени в кампанията „Юбилейни предложения”.

 

За повече информация – консултантите в офисите на банката в страната ще ви накарат да се чувствате като у дома си. Подробности можете да научите и на тел. 0700 16 222, както и онлайн чрез платформата www.loanadvisor.eu.