Швейцарската марка ZIZITO е вече добре позната както на българския, така и на европейския пазар. Брандът предлага качествено нов подход в изработката на механични детски стоки, а именно - сертифицирана безопасност на изключително атрактивни цени, достъпни за средния потребител.

Именно тази комбинация между луксозен дизайн и интелигентна инвестиция откриваме и в детския велосипед с 18" гуми ZIZITO Lucas - лицензирано качествен, ергономично проектиран, супер издръжлив и завършен със свеж младежки дизайн.

А ето и всичко, което трябва да знаете за новия най-добър приятел на детето!

ZIZITO Lucas - базови характеристики на модела

ZIZITO Lucas е детски велосипед без помощни колела, оборудван с две 18-инчови гуми върху качествена носеща рамка от стомана. 

Подходящ е за употреба от деца с ръст от 115 до 130 см, за които гарантира перфектно съотношение между стабилност, проходимост, лекота и гъвкавост на употребата.

 

Велосипедът има алуминиев венец с една скорост, както и предни и задни дискови спирачки с оптимално сцепление за бързо и надеждно редуциране на скоростта. Всички механични части на Lucas са стабилни и здрави, за да се осигури максимална защита както по време на каране, така и при възникнали непредвидени сблъсъци. 

Моделът притежава индивидуален сертификат за безопасност от независимата лаборатория SGS Швейцария. Той удостоверява както безукорното качество на изходните материали, така и отличното поведение на велосипеда в контролираната тестова среда.

Перфекционизъм с адрес Швейцария

Велосипедът ZIZITO Lucas без помощни колела се отличава с няколко функционални детайла, които изграждат цялостното усещане за швейцарско качество без компромис. Сред тях можем да изтъкнем следните елементи: 

  • Предна вилка с амортисьор за меко и комфортно возене при всякакви видове терени.
  • Добавен предпазител на веригата за елиминиране на риска от вход на замърсявания и потенциално опасни предмети.
  • Надеждно проектирани калници, които предпазват детето не само от цапане и намокряне, но и от инцидентни удари от камъни, пръчки и други предмети, изхвърлени при ротацията на гумите.
  • Леснодостъпен звънец, използването на който не изисква отместване на ръката от дръжката на велосипеда.
  • Качествени светлоотразителни елементи, които подобряват видимостта на велосипеда за всички останали участници в движението, при всякакви атмосферни условия.

Сборът от тези подробности осигурява на родителите най-важното при избора на велосипед за детето, а именно - 100% увереност, че конструкцията покрива най-високите стандарти за безопасност.

Ергономично удобство от ново поколение

И ако безопасността е важна, то удобството със сигурност не ѝ отстъпва. За да гарантира безпроблемната и комфортна употреба дори за продължителни периоди от време, производителят на ZIZITO Lucas оборудва велосипеда със: 

  • Мека ергономична седалка, която не предполага триене, болка, дискомфорт или изтръпвания, без значение от терена и продължителността на карането.
  • Качествени гумирани дръжки с добро сцепление, които пасват в ръката на детето и му помагат да осъществи пълен контрол върху управлението на колелото.
  • Предна вилка с амортисьор за безпроблемно поемане на сътресенията при преминаване през неравности или дупки.

За финал е положена и стабилна степенка за поддържане на изправеното положение на велосипеда. Тя редуцира шанса от поява на драскотини, замърсявания или други предпоставки за нарушаване на външния вид и функциите на детския велосипед с времето.

ZIZITO Lucas - за всекиго, навсякъде, по всяко време!

С широк възрастов диапазон за използване, лесна проходимост при различни терени и класически унисекс дизайн, ZIZITO Lucas е едно изключително гъвкаво решение, покриващо широк диапазон от нужди, вкусове и потребности.

Средният ценови клас на велосипеда е подплатен с високо качество на материалите и конструкцията - за да може инвестицията да бъде не просто в качество, но и в разумна за бюджета рамка.

Логичното пазарно следствие е пред нас - нов любим продукт, който се харесва еднакво както на децата, така и на техните родители. Красив, сигурен, издръжлив и без аналог по отношение на цена спрямо качество!