Благодарение на добрата работа и професионализма на екипа на агенцията начело с творческия директор Йордан Жечев, които от години създават успешни международни проекти за едни от най-големите клиенти на пазара в България и в чужбина, DDB София става двигателят на маркетинговите стратегии на DDB Group.

Това е единствената българска агенция, която става водеща за различни пазари зад граница. Това дава възможност на Йордан Жечев да оглави всички креативни екипи за Югоизточна Европа, заемайки позицията регионален творчески директор. 

В тази връзка той казва: "Бих искал да изградя структура, в която наистина добрата работа бива забелязана, поощрена и представяна като пример за потенциала на региона".

"DDB Sofia за пореден път показват, че за добрите идеи няма културни, географски, политически или религиозни граници и проектите, които се създават в България, налагат добри практики на рекламния пазар и се конкурират с най-добрите в световен мащаб", допълва Ангелос Парасхакис, главен изпълнителен директор на DDB Sofia.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!