Тази година най-популярната платформа за онлайн брошури и каталози у нас става на 10 години. За да отпразнува юбилея си, Broshura.bg ще раздава награди всеки месец. Възможност да спечелят, ще имат всички, които са инсталирали мобилното приложение на Broshura.bg, като петима от хората, които са го използвали най-много през съответния месец, ще получат ваучер за пазаруване в магазините на LIDL на стойност 20 лв. Победителите ще научават как да получат наградата си чрез известие в самото мобилно приложение. Научете повече за играта тук

Вече десет години Broshura.bg събира предложенията на голямо разнообразие от търговски вериги и брандове на едно удобно място. В платформата ще откриете брошурите на магазини от различни категории - хранителни продукти, мебели, козметика и лична грижа, продукти за дома и градината, за децата, техника и много други. Мобилното приложение дава възможност за добавяне на магазини в любими, получаване на известия за офертите им и намиране на локациите им в страната. С всичко това Broshura.bg печели доверието на над милион души, които посещават сайта и използват мобилното им приложение всеки месец. Освен улесняване планирането на покупки, мисията на Broshura.bg е да намалява излишните отпадъци от дистрибуцията на хартиени брошури и да подпомага опазването естетичния вид на градската среда и на природата. Милионите разгледани дигитални каталози в Broshura.bg от 2012 г. досега например се равняват на около 300,000 спасени дървета*.

______________________________
*Изчисления при приблизително 3,000,000,000 разгледани дигитални страници в Broshura.bg за 10 години, като се вземе предвид, че за производството на около 10,000 хартиени страници се отсича 1 дърво (източник: Ribble Pack).