BILLA България предлага на своите клиенти в цялата страна специална брошура, посветена на черния петък. Тя е третата поред в категорията „специални”, по случай 22-рата годишнина на веригата на българския пазар и включва редица изненади за клиентите, сред които томбола с награда „Почивка на Малдивите за двама“.

„Black Week” в BILLA включва 50 лимитирани предложения, заемащи 8 от общо 34-те страници в седмичната брошура, която ще бъде актуална в периода 24-30 ноември. За почитателите на домашния уют и технологиите, веригата е предвидила богата селекция от домакински уреди, мобилни и гейминг аксесоари. Ако искате в дома ви да е чисто, без прекалено много усилия, можете да се сдобиете с прахосмукачка-робот на цена от 189.90 лв. За любимото си кафе сутрин или в натоварените дни, можете да се обзаведете с еспресо машина, достъпна на цена от 124.90 лв. В случай, че ще сте решили да сготвите нещо вкусно и бързо, обновете кухнята си с еърфрайър на цена от 99.90 лв. Ако пък искате да се порадвате на любимите си филми и сериали, както и на мачовете от световното първенство – на широк екран, то можете да го направите с покупката на нов телевизор. Уреди с марките Tefal, Rowenta и Muhler ще намерите в обектите на BILLA в цялата страна, като част от празничната кампания.   

Секцията „Кибер Старт” пък дава възможност на феновете на технологиите да се обзаведат със слушалки на цени от 20.99 до 28.99 лв., с уеб камера за 49.99 лв. и Bluetooth колонка за 21.99 лв. Не чакайте много, тъй като те и останалите предложения за гейминг техника и аксесоари ще бъдат налични само в периода от 28-30.11.2022 г.

В специалната „черна“ седмица BILLA България предлага тематични и атрактивни артикули за ценителите на изтънчените изкушения. Сред тях можете да грабнете любимите си черни шоколади (Lindt – 3.49 лв.), бира в черен кен (Guinness – 2.69 лв.), както и да се насладите на уиски с черен етикет (Black Bush – 29.99 лв.). В допълнение, можете да добавите в кошницата си още черен ориз и черна паста за зъби.  

В търговските обекти на BILLA можете да намерите и познатите ви свежи плодове и зеленчуци от „BILLA Градини“, прясно месо „Българска ферма“, месни деликатеси и печива от „BILLA Пекарна“. От 25-ти до 27-ми ноември, в обектите на веригата в цялата страна ще има "Гранде уикенд", който предоставя 25% отстъпка в избрани категории на клиентите, използващи BILLA Card. Той ще обхване всички натурални пресни, кисели и UHT млека, всички видове кафета и чай и всички храни за домашни любимци.

По случай рождения си ден, BILLA ще зарадва своите посетители с възможност за участие в две празнични томболи. Голямата награда в първата игра е почивка за двама на Малдивите, на стойност 10 000 лв. Всеки клиент на веригата, пазарувал за минимум 100 лв. в периода от 24 ноември до 7 декември, може да опита късмета си.

Освен това, всяка покупка на стойност не по-малка от 5 лв. в същия период, дава право на участие в томбола за един от общо 55 на брой подаръчни ваучера за пазаруване в BILLA. Всеки ваучер е на индивидуална стойност 400 лв. Потребителите, изпълнили необходимите условия, ще получат код върху касовата си бележка, който трябва да регистрират на www.billa.bg. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 8.12 и ще бъдат обявени на сайта на веригата.