В изборния ден 2 октомври уебсайтът bTV Новините ще предостави възможност на зрителите да проследят актуалните събития от различен ъгъл.

Снимка: Редакторски екип

„Новите избори – зад кадър“ ще проследи всичко, което се случва в горещия политически ден в „кухнята“ на събитията – нюзрумът и специалните студиа на bTV Новините.

Снимка: Редакторски екип

Очаквайте много и ексклузивно онлайн съдържание, както и специални блиц интервюта с водещи политически фигури и анализатори. Те ще се водят от журналистите Слав Механджийски и Живка Попатанасова.

„За мен винаги най-интересни са били въпросите, които не могат да бъдат зададени в ефир. С екипа на btvnovinite.bg се постарахме да направим точно това – да предоставим възможност на зрителите да видят едно по-различно съдържание от това, което имаме в ефир“, каза Живка Попатанасова.

„В btvnovinite.bg винаги сме се стремели към висока добавена стойност. Онлайн липсват ограниченията на телевизията като времетраене, например. Това дава свобода да бъдем още по-актуални и още по-добри“, казва Слав Механджийски.

Екипът от журналисти и редактори на bTV Новините ще ви направи съпричастни с изборния ден по един нов и необичаен начин.