Анджелина Джоли и Брад Пит

Анджелина Джоли и Брад Пит обявиха годежа си през април 2012 г. През октомври 2013 г. звездната двойка подписа колосален предбрачен договор от 101 страници. В него е записано, че при развод актьорите ще запазят собствените си печалби и съвместното попечителство над децата си.

Бионсе и Джей-Зи

Снимка: EPA


Музикалните им компании струват милиони, но въпреки това Бионсе и Джей-Зи имат предбрачен договор. Според него Бионсе получава по 1 милион долара за всяка година брак с ограничение за не повече от 15 милиона долара общо.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк


Колкото и да е красива, като всяка жена, холивудската звезда Джесика Бийл се притеснява за верността на съпруга си. Особено когато става въпрос за Джъстин Тимбърлейк. Ако певецът й изневери, актрисата ще го напусне с 500 000 долара.

Никол Кидман и Кийт Ърбън

Снимка: EPA


Никол и Кийт се срещат през януари 2005-а и сключват брак през юни следващата година. Кийт обаче има тежка история, свързана с наркотиците. Затова за всяка година, в която Кийт Ърбън е чист, получава по 640 хиляди долара.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Снимка: EPA


Предбрачният договор между Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас обезпечава актрисата с по 2,8 милиона долара за всяка година, в която бракът им съществува. Тя също ще получи и 5 милиона долара бонус, ако се стигне до развод при афера на 25 години по-възрастният Дъглас.

Елин Нордегрен и Тайгър Уудс


Първоначалният предбрачен договор на Елин Нордегрен с голфъра Тайгър Уудс й осигуряваше 20 милиона долара. След многобройните афери на Уудс обаче, Елин се съгласи да остане с него само срещу ново споразумение. В крайна сметка двамата се разделиха, а Елин Нордегрен взе от голфъра 110 милиона долара. В тази сума обаче не е включена издръжката на децата им.