Той привлича внимание отдалеч и никога не остава незабелязан. Екстравагантен е във външния си вид, в изказа си и във всичко, което прави. Буквално във всичко.

Преди пет месеца изпълнителят Венци Венц стана баща на малката Агуая. Тя е плод от прекрасните му отношения с 20-годишното момиче Мелани. Двамата се запознават преди две години, когато тя приютява Венци и снимачен екип за фотосесия в дома й. От тогава двамата са неразделни.

„Когато се разделихме същия този ден продължихме една комуникация и така разбрахме, че сме дупе и гащи. Добра комбинация.” – казва Венци.

„През годините осъзнах, че живота на артиста е много странно и самотно нещо, ако не намериш човека, който може да те разбира по много комплексен начин, който не е стереотита, по който хората съществуват един до друг във взаимоотношенията си. Така че в момента, в който я видях нея, усетих една нотка, която съм виждал само в най-близкия ми човек в живота, който вече не е на този свят и който много ми липсва(дядо му-бел.ред.). Тя определено като представител на точно тази зодия показа едни качества, които не съм виждал другаде.”-допълва още той.

Преди малко повече от две години Венци Венц предложи брак на дългогодишната си приятелка – танцьорката Пепи в Париж. Предложението беше заснето във видеоклипа „Любов”, парче, което е заедно с Михаела Филева (тогава приятелка на Павел). И понеже Пепи и Венци бяха заедно почти осем години, всички около тях вярваха, че те са един за друг.

„Хората правим прагови решения в моментите, в които искаме да видим със сигурност дали съдбата ни е приготвила един или друг урок. В моя случай урокът беше урок, в който пътищата се разделят. Това беше един етап в живота ми, в който разбрах, че просто да обичаш не е достатъчно.”

Как са избрали името на малката Агуая и сменя ли памперси Венци Венци - вижте цялото интервю.