Сватба с принц, нов живот на 3500 мили отвъд Атлантика и изцяло нова кариера като херцогиня – изминалата година бе доста натоварена за Меган Маркъл. Американската актриса, която се омъжи за британския престолонаследник принц Хари, днес навършва 37 години, съобщава „Дейли мейл”, цитиран от БГНЕС.

Плановете за рождения й ден наистина са големи, но не включват бляскаво парти в двореца. Вместо това херцогинята на Съсекс ще прекара деня на сватбата на един от най-старите и близки приятели на съпруга си – Чарли ван Щтраубензее, който ще се ожени за дългогодишната си приятелка Дейзи Дженкс на церемония в Чърт, графство Съри.

Снимка: Reuters

Хари е кум на младоженеца, затова ще е доста зает с изпълнението на официалните си ангажименти, така че Меган вероятно ще се забавлява с принц Уилям, съпругата му Катрин и бившите съученици на съпруга си.

Пълна промяна

Мнозина си задаваха въпроса дали бившата американска актриса, която се чувстваше удобно, носейки джинси и сандали, ще се помести в калъпа на кралското семейство и ще се превърне в нещо като клонинг на Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, която въплъщава британската консервативна елегантност.

Снимка: Reuters

Миналата година Маркъл довери пред сайта Outnet.com, че цени високо комбинацията от джинси, блуза и блейзер. Феновете й си спомнят появата й в Торонто през септември м.г., когато носеше риза и съдрани джинси. Това се случи преди по-малко от година, но от гледна точка на промяната във външния й вид сякаш е минала цяла вечност. 

"

Снимка: Reuters
Откакто стана херцогиня, стилът й еволюира, за да се приспособи към новата й роля. Тя се отказа от непринудения шикозен външен вид и предпочете неутралните тонове, които бяха забелязани за кратко в месеците, предхождащи сватбата й.", отбелязва Елизабет Волман от сайта Meghan's Fashion, посветен на стила на херцогинята на Съсекс.