Времето лети, а с него и играта, в която печелите билети за концерта на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion в София на 8 юли. Вече 12 потребители на btvnews.bg спечелиха по 2 билета за събитието, като последните победители станаха ясни в петък – 17 май. Очакваме BulgarianTS и Tunchy да ни изпратят координатите си, за да можем да им изпратим билетите! Проверете имейлите, с които сте регистрирани в сайта!

Ето и новото условие на играта: В петата седмица на играта (20 май – 24 май) ви предизвикваме да претворите на български първата половина от култовия куплет на Snoop Dogg от хита "Next Episode" на Dr. Dre

Top Dogg, bite 'em all, n***a burn the shit up
D-P-G-C my n***a turn that shit up
C-P-T, L-B-C, yeah we hookin' back up
And when they bang this in the club baby you got to get up
Thug n***s drug dealers yeah they givin' it up
Lowlife, yo' life, boy we livin' it up
Takin' chances while we dancin' in the party for sure
Slip my h*e a forty-fo' and she got in the back do'

Може би повечето от вас знаят всяка дума от този текст, но ние търсим готин и оригинален текст на български, който да може да се изпее на конкретната мелодия на парчето!!! Текстове, които не отговарят на това условие, няма да бъдат награждавани!!! Не забравяйте, че условието е текстовете да са авторски. Преводи не ни трябват, справяме се с езиците! Ако решите да напишете свой текст на целия куплет, а не само на първата половина, която сме публикували, не се притеснявайте – действайте!

Публикувайте творбите си в коментарите под този текст!!! Можете да участвате с колкото творения си искате цяла седмица – до петък (24 май) в 13:00 часа! Двата коментара, които получат най-много положителни гласове (палци нагоре) до този час в петък, ще донесат на създалите ги потребители по два билета за концерта на Snoop Dogg на 8 юли! Гласувайте!

Оставащите два билета ще бъдат присъждани от редакторския екип на btvnews.bg и ще ги получава създателят на текста, който на нас най-много ни харесва! Не се притеснявайте – ако потребителският и редакторският фаворит е един и същ, ние ще наградим трети човек, а няма да дадем 4 билета на един =)

ЗАБЕЛЕЖКА! Ще сме ви мно-о-о-го благодарни, ако ограничите нецензурните думи и подстрекаването към пушене на марихуана до крайния минимум т.е. НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ! Знаем, че можете и без тях =)

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

СЪЩО ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за концерта!

Продължителност на играта от 22 април до 31 май! През юни в играта ще печелите по 1 билет на седмица!!!

ПРИЗОВАВАМЕ ВИ ДА ИГРАЕТЕ ЧЕСТНО! При съмнение за манипулиран вот за дадени коментари чрез генерирането на фалшиви регистрации, може да се стигне до дисквалифициране на потребители! Мобилизидайте приятели, роднини и познати, както правят всички останали!