Ясни са първите талантливи фенове на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, които ще гледат любимеца си на живо. Както знаете, в играта на btvnews.bg всяка седмица до края на май разиграваме по три двойки билети за концертa на Snoop в София на 8 юли. През юни пък всяка седмица ще можете да печелите по един билет, затова не губете време. Шансовете ви сега са по големи.

Всеки понеделник в сайта ще публикуваме нов материал за играта, в който ще ви приканваме да сътворите АВТОРСКИ ТЕКСТ НА БЪЛГАРСКИ по едни от най-известните парчета на рапъра или пък някой от неговите по-нови реге творения =)

В първата седмица седмица (22 -26 април) ви предизвикахме да претворите по нашенски следния култов припев на "Drop It Like It’s Hot":

When the pimp's in the crib ma
Drop it like it's hot
Drop it like it's hot
Drop it like it's hot

When the pigs try to get at ya
Park it like it's hot
Park it like it's hot
Park it like it's hot

And if a nigga get a attitude
Pop it like it's hot
Pop it like it's hot
Pop it like it's hot

I got the rolly on my arm and I'm pouring Chandon
And I roll the best weed cause I got it going on

Трябва да публикувате творенията си в коментарите, след което трябва да се постараете да съберете най-много положителни гласове.

Двамата потребители, които успяха да съберат най-много харесвания на текстовете си през първата седмица са: DaAlex и FloP. Честито! На имейлите, с които сте регистрирани в сайта, ще получите информация как ще си получите билетите. (Можете да видите текстовете им в материала за първата седмица на играта>>>)

А сега и победителят на редакторския екип на btvnews.bg: MoonG, това си ти! Честито и на теб! Ти също ще получиш информация за билетите на имейла, с който си регистриран/а в сайта.

Останалите да стягат римите за понеделник, когато ще публикуваме новото условие за втората седмица на играта. Текстът, който ще ви предизвикаме да претворите, ще е различен, затова, за да се подготвите, припомнете си любимите си хитове на Snoop Dogg или преслушайте най-новите реге парчета на Snoop Lion.