Актрисата и кастинг-режисьор Мая Бежанска влезе с танцова стъпка в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и веднага бе предизвикана да направи кастинг за „Ромео и Жулиета“, избирайки популярни родни политици за всяка една от главните роли.

Във връзка с кариерата си като кастинг-режисьор Мая разказа за успешното си сътрудничество с режисьора Виктор Божинов, за чийто филм „Възвишение“ тя открива актьора Стоян Дойчев, превъплътил се в култовия герой Асенчо.

А с роля в предстоящия проект на Божинов „Жигули“ се уреди лично водещият – Мая сподели в студиото, че Николаос е избран за роля в проекта. Финалът на гостуването бе посветен на театъра и на спектакъла „Колекционерката“, от който Мая Бежанска изпълни монолог.

А седмичният финал бе посветен на реализирането на една мечта на Николаос – тази да пее заедно с култовия изпълнител Деян Неделчев – Икебаната. След като си избраха костюми, перуки и подходящи аксесоари, като междувременно си говориха за богатата кариера на певеца, най-накрая Цитиридис и Икебаната заснеха осъвременена версия на легендарното парче „От икебана дървесата ги боли“, която гастролира в ефира и, веднага след това, в социалните мрежи.

Вижте цялото предаване ТУК.