Ръсел Бранд прави усилени тренировки, за да стане инструктор по йога.

Звездата от филма "Секс, наркотици и Лас Вегас" е голям фен на йога упражненията. Ръсел, който преди време бе женен за Кейти Пери, дори обмисля възможността да открие свое собствено студио за подобни упражнения в Лос Анджелис с помощта на инструктора си Тедж Каур.

"Каур го окуражи да мине курс за инструктори, заяви източник, цитиран от "Мирър". Двамата станаха големи приятели. Ръсел се осланя на Тедж, за да внесе малко спокойствие в бурния му живот. След като приключи курса си през пролетта следващата година, Бранд ще отвори свое собствено студио в Ел Ей."

37-годишният актьор освен това иска да използва студиото си, за да помогне на онези, които в сравнение с него са имали по-малко късмет в живота си. "Той обмисля възможността за студио, в което инструкторите работят за собствено удовлетворение и оказват помощ на бездомници и наркомани в нужда, допълни източникът.

Това е част от мечтата му да изгради своя собствена общност и да предложи безплатно обучение на нуждаещите си. То ще включва също медитация, курс по готварство и по ароматерапия."