Предаването „Преди обед”, което всеки делничен ден разказва за важното и любопитното в ефира на bTV, стана на 6 години. 7 телевизионни сезона по-късно, водещите Десислава Стоянова и Александър Кадиев разказаха в студиото на „Тази неделя” какво е усещането да бъдеш част от един успешен телевизионен проект.

Как се сработват опитен журналист и известен актьор? „Постепенно и благодарение на това, че ни беше дадено време. Много телевизионни продукции не са получавали времето да се напаснат, да се изчисти концепцията”, отговори Деси.

Тя сравнява работата си със Сашо с добър брак, „където хората се допълват, където хората умеят да се карат и да продължават напред”.

И двамата бяха категорични, че са само „върхът на един 3Д пъзел” и не биха могли да правят „Преди обед” без екипа, който стои зад тях – включително репортерите и редакторите, които пълнят предаването със съдържание.

„Човек става по-чувствителен към света, който го заобикаля. Информацията, която минава през човек и срещите, които имаме с тези хора, те научават на много неща и ти отварят очите за други гледни точки, които човек обикновено не вижда”, коментира и Сашо.