Олеся Малинская е една съвременна интернет икона. Външният ѝ вид е сериозно моделиран и подобрен, но на него подражават стотици хиляди момичета по света и у нас. Наричат я руската Ким Кардашиян

28-годишната Малинская е топ модел в Русия, дизайнер на собствена марка дрехи и има над 1 млн. последователи в социалните мрежи, които следят всяка нейна крачка. Луксът за нея е ежедневие, а появата ѝ на светско събитие се заплаща скъпо.

„Аз съм моден дизайнер, създавам тоалети. Може на хората да им звучи странно, но съм юрист по образование, макар никога да не съм практикувала. От малка съм творческа личност. Винаги съм се обличала оригинално. Така започнах да създавам собствени облекла, шивачки ми ги ушиваха, а когато се появявах някъде, жените ахваха: „От къде купи тази рокля? Страхотна е!” А аз отговарях: сама я създадох. Хората започнаха да проявяват интерес, да искат да си купят същото и така реших да създам своя марка дрехи”, разказва моделът.

На въпроса как се справя с обвиненията, че продава тялото си тя казва: „Това е естествено. Обвиняват всички красиви жени. Тези обвинения смачкват много наистина успешни жени и те се отказват. Човек обаче не трябва да обръща внимание на приказките, а да върви напред и да не се отказва. Постиженията му ще опровергаят слуховете. Аз правя точно това. Всъщност проблемът на хората, които измислят тези неща е, че не са постигнали нищо в живота си”.

Тя не отрича, че води луксозен живот.

„Възможностите са огромни, независимо на колко години си. Важно е да работиш. Да работиш над себе си. В днешно време човек може да постигне всичко, силата на мисълта е огромна, няма граници. А аз съм идеалист по природа – мисля си, че мога да постигна всичко, което пожелая и за мен няма невъзможни неща”, твърди Малинская.

По думите й поддръжката на външния вид е трудна и сложна работа и изисква използването на всякакви възможни методи. „Естествено, ако пропуснеш тренировка и не си постоянен, няма хирургическа намеса на света, която да ти помогне. А относно корекциите - защо не? Живеем в свят, в който можем да се възползваме от постиженията на науката и медицината - всичко е позволено. Ако имаш желание, защо не?”, коментира руската Ким Кардашиян.

Фамилията Малинская не е псевдоним. Олеся я запазва след развода си с адвоката Антон Малинский. Брак, за който не обича да говори.

„Когато се омъжих бях много млада. Нямах представа какви качества трябва да притежава един мъж, така че Антон не е за пример. По-късно установих на какво държа. Мъжът до мен трябва на първо място да е мъж, защото в днешно време това е рядкост. Освен това трябва да умее да носи отговорност за себе си, мен и семейството. Друга важна черта е да умее да обича – любовта е най-важното нещо, за да може едно семейство да просъществува. Това е”, сподиля все пак младата жена.

Олеся Малинская беше специален гост на седмицата на модата в София, където представи най-новата си колекция. Това не е първото гостуване на руската звезда у нас и вероятно няма да е последното.

А в личен план мечтае за голямо семейство и уютен дом с две деца.