Втори филм с участието на "Уан дайрекшън" ще се появи по екраните за един уикенд - на 11 и 12 октомври, оповести момчешката банда, цитирана от Франс прес.

"Това е голяма новина. Ако сте пропуснали турнето ни "Where We Are" или имате желание да го видите отново, сега ще имате тази възможност. Филмът скоро ще излезе по екраните", се казва в комюнике на групата, качено на страницата й в Туитър. Петимата музиканти от групата разгласиха новината и чрез видео в YouTube.

Феновете ще имат възможност на 11 и 12 октомври да видят запис от концерта на групата "Уан дейрекшън" на стадион "Сан Сиро" в Милано в рамките на световното й турне. Освен самия концерт, те ще могат да видят и "изключителни кадри" с времетраене около 15 минути, посветени на петимата музиканти, благодарение на които момчешките банди отново са на
мода.


Филмът ще бъде прожектиран в над 10 000 киносалона в 50 държави. DVD с филма "Where We Are" трябва да излезе на 1 декември.

Първият филм във формат 3D за групата - "One Direction: This Is Us" събра близо 60 милиона долара приходи от прожекции в целия свят.

Бандата "Уан дайрекшън" включва 20-годишния Найл Хоран, Зейн Малик, на 21 години, Лиъм Пейн, на 20, Хари Стайлс, също на 20, и Луис Томлинсън, на 22.