Популярната сексоложка представи новия си съпруг Такис Дретакис в студиото на COOL…T, а младоженецът отвърна на комплимента като каза, че рускинята е много „cool”.

Сексоложката, която смята да приеме фамилията на съпруга си, разкри, че си е направила списък какъв мъж иска да срещне: хотелиер, за да правят съвместни семинари в хотелите му, да говори френски, да е със сини очи и да може да свири „Лунната соната“.

На най-очаквания въпрос: „Как успя да го срещнеш и да го спечелиш?“ Кобилкина беше лаконична – „случва се точно тогава, когато не очакваш, знаеш какво искаш и отстояваш своите стандарти. Но този отговор не задоволи водещата и сексоложката призна, че е имала стратегия в продължение на месец – каква е тя – вижте във видеото:

„Винаги съм съгласна с Такис“ – заяви Кобилкина, а Петя Дикова й сподели, че не може да я познае. Младоженецът пък разказа, че е имал стратегия как да спечили Наталия, и е бил настоятелен и търпелив. Двойката разкри възгледите си за клишето дали възрастта, размерът и парите имат значение.

 Дретакис вярва, че „правилният мъж трябва да може да сбъдне мечтата на своята съпруга“ и затова изпълнил желанието на Наталия да се оженят на остров Скиатос, където е сниман филмът „Мамма Миа“.

Сватбеният ден е бил дъждовен – вижте във видеото съветите на младото семейство как да запазите самообладание, ако се случи и на вас. За онези от вас, чиито сватбен ден вече е в миналото, чуйте правилата на двойката за щастлив брак.

Превод в ефир: Сабрина Хил

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!