Всеки заслужава да се буди така – с обещанието "For Good" (завинаги), с езика на кучето по петичките, заедно (с/до някого), в собствения си Instagram-нат свят, в който всичко е по-хубаво, благодарение на филтрите на собственото ти въображение и любов...

Здравейте, влюбени хора, в поредния ден, в който можете да празнувате този си "рилейшъншип статус”. Навън е мрачно, което е идеално за представянето на нов музикален проект, защото музиката е единственият уред, с който по всяко време можеш да виждаш и усещаш слънцето.

И като заговорихме (умишлено) за звезди и музика... представям ви ДедStar – нов музикален проект, който пробива мрака на февруарския ден с "Наделин”. ДедStar е Ангел Каспарянов от алтърнатив бандата Сепуко 6 (вокали, китари, композиция и създател на видеото!!!), който заедно Лъчезар Георгиев (ударни, запис, мастерниг) и Христо Минчев (бас) записва "Наделин” в пловдивското "Студио 42”.

Песента е първата от общо 10 парчета, които предстои да излязат до края на 2013-а, като междувременно ще бъдат представени на живо в поредица от концерти през април. Кога точно и къде? Не знам още. Но важното е, че искам и ще разбера... когато трябва.

А сега трябва да... превъртя парчето отново. Там-та-да-та-да-та-да-дам...Там...