The Smugglеrs Соllеctivе канят на винтидж пикник в парка на 20 юли. В новооткритата лятна градина на "Once Upon A Time ... BIBLIOTEKA" в София, Smugglers Swing Club: Vintage Garden Party ще ни пренесе в Златната ера на джаза и суинга, в епохата на Сухия режим, в 20-те и 30-те години на миналия век за един следобед, изпълнен с много музика, танци, прохладни коктейли и винтидж настроение.

Партито ще започне в 15ч. На поляните сред вековните дървета на наскоро реставрираната градина зад Националната библиотека, посетителите на винтидж пикника ще се върнат няколко десетилетия назад с най-доброто от swing, jazz, rock’n’roll, rockabilly и doo wop музиката от 20-те години до наши дни, селектирана от DJ-ите от The Smugglers Collective.

Освен страхотна музика и емоции, градинското парти ще предложи на посетителите си и станалия вече традиционен винтидж будоар, където дамите ще могат да се преобразят като звезди от Златната ера на Холивуд с ефектни ретро прически и грим.

Любителите на модата ще могат да посетят щандовете с ретро аксесоари, бужута и дрехи на различни столични бутици и винтидж марки. Специална алея с колички за сладолед, пуканки, захарен памук и други вкусотии ще е на разположение на гостите по всяко време. Ще се предлагат разхлаждащи напитки и коктейли. На място посетителите ще намерят и одеала за пикник.

Посетителите ще могат да се впуснат в дебрите на суинг танците и да научат основни стъпки по време на тематичния Charleston Workshop, организиран от инструкторите на Lindyhop.bg.

Събитието ще завърши с прожекция на класически черно-бял филм. Кой ще бъде той, ще разберете на 20 юли.

Входът за SMUGGLERS SWING CLUB на 20 юли е безплатен. Събитието е достъпно за домашни любимци, при условие, че животното е дружелюбно и добре възпитано. Забранено е внасянето на напитки в рамките на градината!