Paul Oakenfold потвърди участастието си на SPIRIT of Burgas! Легендарният диджей ще се присъедини към най-известното транс трио Above&Beyond в първия ден на фестивала - 27 юли, на Solar Dance Arena.

На следващата вечер - 28 юли, сцената на Solar Dance Arena посреща уличната сензация Dub FX.

Все още можете да закупите промоционални билети за SPIRIT of Burgas 2013 в мрежата на Eventim на цена от 99 лв.

За Paul Oakenfold:

Paul Oakenfold е определян като най-влиятелният диджей в света от най-престижните медии и е записан в Книгата на рекордите на Гинес именно с това си прозвище. Oakenfold е създател на хитови ремикси за артисти като Мадона, Джъстин Тимбърлейк, The Rolling Stones, U2, Snoop Dogg, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack и много други. Автор е на саундтраците на "Матрицата", "Парола: риба меч", "Не умирай днес", Карибски пирати”, "Шрек 2”.

За Dub FX: 

Dub FX придобива световна популярност в YouTube. Музиката му е комбинация от бийтбокс, дъб, реге, хип-хоп и drum'n'bass, а с текстовете си винаги изразява своята позиция по общественозначими проблеми. Много от парчетата си Dub FX разпространява в социалните мрежи чрез редица безплатни семпъли, като междувременно не спира да пътува по света, заедно с приятелката си Flower Fairy, изнася концерти и улични пърформанси.