По-малко от десет дни остават до дебютното издание на Symphonics’Concerts и концертите на Jamiroquai и Jessie J.
По време на престоя си в България Джей Кей и компания ще подкрепят сили с доста изтънчено меню. В седемте гримьорни на фънк бандата на разположение през цялото време ще бъде изискан кетъринг, в който основен акцент е неограничено количество хайвер от белуга и специално бяло вино. Виното в менюто на британската група е издигнато в култ и ще присъства в изобилие, както за самите музиканти, така и за целия им екип и тур мениджмънт. Любопитна подробност е, че фронтменът на Jamiroquai се отнася към шапките си със същата любов и внимание, както всеки истински ценител към своите пури. Затова и в бекстейдж зоната на "Арена Армеец" ще бъде изградена специална стая за аксесоарите на ексцентричния изпълнител с точно определена стайна температура. Друга интересна подробност е, че Джей Кей изрично изисква в наличност през цялото време да има пресен джинджифил, с който да смазва гласните струни, преди да се качи на сцената вечерта на 28 юни.
Фен на джинджифиловия вкус е и британската изпълнителка Jessie J, която ще стъпи в столичната Арена на 29 юни. Певицата обаче стига до още по-големи крайности и в менюто й джинджифил има под всякакви форми – консервиран, чай, пресен, във вид на мюсли, ароматизирана минерална вода. Известна с това, че не близва алкохол поради здравословни причини, Jessie J залага на напитки като обезмаслено мляко, разнородни видове чай и сок от манго. Пресните плодове и зеленчуци трябва да присъстват в изобилие. Огромни купи с ябълки, моркови, целина, банани и висококачествено грозде ще има във всяка от седемте гримьорни на звездата. Не е пропуснато и месото, но само и единствено бяло пилешко месо и шунка.
От понеделник – 17 юни, в продажба са 500 промоционални групови билета "Семейство и приятели" за концертите. Билети можете да намерите в мрежата на Tixgate.