David Guetta се присъединява към хедлайнерите на тазгодишния фестивал EXIT. Кралят на бийта ще "дирижира" многохилядната танцуваща тълпа пред култовата Dance Arena.

"Без значение дали ще създам бийт, който ще се превърне в песен за радиото, дали ще направя парче, което трябва да се хареса на другите диджеи, винаги мисля единствено за това как да накарам хората да танцуват – това е моят първи приоритет", споделя диджеят. Този юли феновете ще имат възможност да се убедят в способността на David Guetta да разтанцува публиката в рамките на EXIT 2013.

Mеждувременно, една от най-влиятелните световни новинарски агенции - Euronews - се присъедини към дългия списък с уважавани медии (сред които Би Би Си, Си Ен Ен, "Гардиан” и MTV), поставяйки EXIT в топ десет на най-добрите европейски фестивали. Сайтът на Euronews класира EXIT на шесто място в списъка с най-успешните европейски фестивали за 2013г., като подчерта качествената му музикална програма и определи Петроварадинската крепост като една от най-уникалните фестивални локации на света. Специални похвали EXIT получи за достъпните цени на билетите и цените за настаняване, както и за неповторимото фестивално преживяване.

EXIT R:Evolution 2013 е петдневен фестивал от 10 до 14 юли, включващ имена от световната музикална сцена като David Guetta, Atoms For Peace, Bloc Party, Cee Lo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Chase & Status DJ set & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT и Seth Troxler.