btvnews.bg ви дава възможност да спечелите билети за рок феста Kavarna Rock 2014, на който ще забият Helloween, Europe, Gotthard и др.

В осмия ден на играта – 16 юни, ви попитахме:

Последният албум на Helloween излиза миналата година – 2013г., и се казва_____!

Верният отговор е Straight Out of Hell. От стотиците коментари, на случаен принцип, избрахме петия късметлия, който печели два билета за събитието и той е: pustiatpat! Честито! На имейла, с който си регистриран/а в сайта, ще получиш информация за наградата!

ПРОМЯНА В ПРАВИЛАТА: Заради наглите злоупотреби, които си позволяват някои потребители, поствайки стотици страници с коментари, въвеждаме условието, че всеки потребител има право да участва в дневните игри само с един коментар! И в жребия за днешния победител всички потребители участваха само по веднъж, въпреки че някои са се включили с повече (много повече) коментари!

Правилата:

Всеки делничен ден от – 5 юни, до 18 юни включително на btvnews.bg ще публикуваме по един въпрос, свързан с фестивала и бандите от афиша му. Ще очакваме вашите верни отговори под материалите с дневните въпроси. Всеки ден на случаен принцип ще избираме един потребител, който ще печели по два билета за рок събитието. Победителите ще бъдат обявявани с публикуването на новия въпрос в играта. Последният победител ще бъде обявен на 19 юни. Очаквайте имейли с информация за наградите след края на играта!

ВАЖНО! Победителите ще получават информация за това как да си получат наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в Каварна за събитието!

ВЪПРОС 9 – 17 ЮНИ:

Krokus е хард рок банда от….?

А) Швеция
Б) Швейцария
В) Шотландия

Очакваме отговорите ви на ВЪПРОС 9 в коментарите под този материал!