Още един потребител на btvnews.bg си спечели пропуск за Solar Easter на 17 април в София!

Във втория ден на играта – 2 април, ви попитахме:

Колко световни гост диджеи ще се включат в Solar Easter 2014?

А) 3
Б) 5
В) 10

Верният отговор е В) 10. На случаен принцип избрахме втория победител и той е nhristova. Честито! На имейла, с който си регистриран в сайта, ще получиш информация за наградата!

Преди да продължим с новия въпрос в играта, да си припомним...

Правилата:

От днес – 1 април, до петък – 4 април, всеки ден в 14ч. на btvnews.bg ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с партито. Ще очакваме верните ви отговори в коментарите под материалите с дневните въпроси. От всички, отговорили вярно, всеки ден (на случаен принцип, с помощта на random.org) ще избираме по един победител, който ще печели пропуск за Solar Easter. Победителите ще бъдат обявявани с публикуването на новия въпрос в играта, последният спечелил ще бъде обявен в петък – 4 април, в 18ч.

За да участвате в играта ви е необходима активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителят ще получи информация за това как да си получи билетите на имейла, с който е регистриран на сайта, затова е ВАЖНО!!!! да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО!!! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

ВЪПРОС 3:

Къде ще се проведе Solar Easter 2014?

А) Inter Expo Center
Б) Зала „Арена Армеец”
В) Зала „Фестивална”

Публикувайте отговорите си в коментарите под този материал!

Успех!