Броени дни остават до тазгодишното издание на румънския музикален фестивал B'estfest Summer Camp – 5, 6 и 7 юли. Фестът е в парк Тунари край живописното езеро Пасарея в близост до Букурещ.

На основната сцена през трите фестивални нощи ще звучи много поп-рок, хип-хоп, соул, реге и drum’n’bass от артисти като Nas, Texas, Chase & Status live, The Heavy, Enter Shikari и Nneka.

На второстепенната сцена илизат едни от най-добрите интернационални и локални рок, пънк, хардкор и метъл банди. Сред тях са Biohazard, подгрявани от българските момчета от Piranha, както и Tiamat и Soilwork.

Една от най-ярките атракции през нощта е фестивалната Dance Arena. Специалните гости са Noisia, британците Joker и Friction, като преди и след последния уменията си на пулта ще демонстрират българските диджеи Diamondz и Phirah. В програмата на Dance Arena влизат още CA:RO и Heath:Ward.

Пълната програма на фестивала по дни, сцени и часове ще намерите ТУК.

Цените на билетите за фестивала от 1 до 7 юли са както следва:
3-дневен: 45 евро
1-дневен: 23 евро
Ваучер за къмпинга: 9 Euro за целия престой на фестивала.
Деца под 12 години, придружавани от възрастен, имат безплатен достъп до фестивала!
За българи: два билета са на цената на един!
Билети се продават в мрежата на myticket.ro.

Полезна информация!

Как да стигнете до Букурещ?
С влак: Бърз влак "Румъния” заминава от София в 9:00ч. сутринта и пристига на гара Север в Букурещ в 18:33ч. Влакът минава през Русе в 15:05ч. Влак от Истанбул за Букурещ минава през Димитровград в 6:55ч., през Стара Загора в 08:11ч. и през Велико Търново в 11:01ч. Влакът "Румъния” отпътува от Букурещ към София в 12:30ч. на гара Север в града.

С автобус: От Централна Авторага София всеки ден тръгва автобусна линия София – Русе – Букурещ с начален час 00:30ч. Цената на еднопосочен билет е 52лв., а на 2-посочен – 82лв.

Със самолет: От Летище София до Букурещ летят TAR OM и Катарските авиолинии от понеделник до събота включително в часове 9:50, 16:30 и 18:50.

От летището се предлага трансфер от Bucharest Otopeni Airport и Bucharest Baneasa Airport. Трансферът отнема около 20 минути и е на цена в евро на равностойността на 16 лева. Запазете своя трансфер от летището ТУК.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!