Bloodhound Gang идват в София пет дни преди концерта им в столицата. Събитието е на 23 юли в клуб "Маймунарника" - на открито в Борисовата градина, а бандата пристига утре - 18 юли. България е първата спирка от европейското турне на американците и единствена за региона. След гостуването си у нас Bloodhound Gang се отправят към Германия, Холандия и Русия. Петдневния си престой в София бандата смята да посвети основно на подготовка за предстоящия тур.

Междувременно, на 20 юли в клуб Строежа на Alternative Night Live с участието на Casual Threesome трима от присъстващите ще имат шанс да спечелят безплатни билети за концерта на Bloodhound Gang, които ще бъдат разпределени чрез жребий. Входът за купона в събота е свободен, а изпълненията на живо стартират в 22:00 часа.

Bloodhound Gang пристигат у нас по покана на Строежа и 4 Стаи. Първи на сцената излизат момчетата от Piranha в 20:30 часа, а хедлайнерите се очаква да забият малко след 21:00 часа. Вратите на Маймунарника отварят в 19:30 часа.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и място.