Промоутърите на сагата "Здрач” у нас – "А+ Cinema”, обявяват конкурс за дизайн на костюми, вдъхновени от вампирската поредица. Ентусиастите могат да публикуват своите скици във Facebook не по-късно от 29 октомври 2012 г.

Авторите на 20-те най-добри проекта, избрани от модните редактори на най-престижните модни списания в България, ще трябва да ушият своите дизайни и да ги представят на ревю по време на галапремиерата на "Здрач: Зазоряване – част II” в мола на Цариградско шосе в София. Още 20 подгласници също ще бъдат поканени на една от първите прожекции на филма в света.

Големият победител, който ще получи сумата от 2000 лева, ще бъде обявен по време на събитието.

Освен парична награда, отличеният млад дизайнер ще получи възможността да изложи създадения от него костюм на централно място в мола на Цариградско шосе по време на традиционния за търговския център "Месеца на модата“.

Зрелищният финал на сагата "Здрач“ ще разплете тайните и мистериите в романтичния фентъзи епос, пленил сърцата на милиони фенове по целия свят. "Здрач: Зазоряване – част II” тръгва по българските екрани на 16 ноември.