От демото до клипа – всичко около новата песен на Мария Илиева „Не си готов” се е случило по време на нейната бременност. В студиото на „120 минути” певицата се пошегува, че синът й Александър буквално живее с новото парче.

„Не си готов” е продължение на друг неин хит – „Всичко”.

На този етап обаче нов албум не е на дневен ред. Мария Илиева обмисля да събере на едно място най-емблематичните си песни за 20 години на сцената. Готви и голям концерт през следващата година.

Тя коментира и една тежка за българските изпълнители тема – авторските права. Според нея с новия закон се прави по-адекватна крачка за оценяване на труда на нея и колегите й.

По думите й сега вече общините ще контролират дали ползвателите злоупотребяват с музикалното творчество. Тя обясни, че процесът ще е много олекотен, ще трябва всеки собственик на магазин, ресторант или фитнес зала, да подпише договор с ПРОФОН, с който да заплаща символична сума, с която да овъзмезди труда на музиканта. Тя подчерта, че това не се отнася само за българската музика, но и за чуждестранната, и се надява механизмът да работи успешно.