Начало на коледната седмица! Бавно, но сигурно празничното настроение завладява света - и звездите вече украсяват елхата, а някои от тях се похвалиха и в социалните мрежи.

Салма Хайек не е сама край елхата. Актрисата си има домашен любимец и то не какъв да е, а совата Керинг.

Друга холивудска звезда има малко по-традиционен помощник за коледната украса. Френският булдог Мини Пърл пази къщата и елхата на Рийз Уидърспун.

За нашата тенис звезда Цветана Пиронкова 2020-та беше годината на голямото завръщане на корта. Пожелаваме ѝ да достига върха – не само на елхата, но и на големите турнири.

В крайна сметка няма значение дали си известен, или не – най-важното нещо е семейството, а най-хубавият подарък са близките ни хора. Това ни напомня тази снимка на актрисата Радина Кърджилова.

Десетки зрители на bTV се включиха в играта на LadyZone.bg „Рецепта за Коледа: Магията на украсата“. Можете да видите всички празнични снимки на нашия сайт. Гласувайте за кадъра, който най-много ви хареса, а авторите на най-популярните снимки ще получат награди. Ще покажем победителите в празничната емисия на bTV Новините на Коледа!