Шеф Петър Михалчев покани Николаос Цитиридис тази сряда да му гостува в китното пернишко село Егълница. Освен разговорите за храната, уюта и духа на Япония, шеф Михалчев сподели със зрителите и любимото си хоби – стрелбата с арбалет, което придаде екшън привкус на финала на гостуването.

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ с видеовръзка от дома си се включи и екзотичната Прея със специален музикален поздрав, записан с бенда на шоуто. Певицата сподели за занимаванията си по време на извънредното положение, сред които саденето на семена и имитациите на Бионсе, и призна, че ситуацията й е подействала творчески, както, по думите й, и на много други нейни колеги.

Снимка: Олег Попов

Прея запозна публиката и с приятеля си музиканта Евден, който ни пусна записи на звуци на тялото на Прея. Шоуто продължи със забавната класация „ТОП 5 на нещата, които се канехме да направим по време на карантината, но не направихме“.  

Последната среща в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ бе със сръбската мегазвезда Милош Бикович от дома му в Белград. Познат у нас като главен герой във филма „Южен вятър“, актьорът разказа за огромната си популярност в Русия.

Откритие на великия режисьор Никита Михалков, сръбският талант разкри, че в продължението на „Южен вятър“ ще има български звезди. Бикович разказа и за ролята си в романтичната комедия „Хотел Белград“ – едно от продълженията на култовия руски сериал „Кухня“.

Снимка: Олег Попов

Актьорът пое ангажимент да гостува на живо в студиото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ при премиерата на следващия си филм. Срещата завърши с призив за по-голямо сътрудничество между балканските народи в киноиндустрията, за да може да се създават по-качествени продукции, конкурентоспособни на големите европейски и американски индустрии.