Всички знаем, че кучетата са най-добрият приятел на човека и по-хубаво нещо от домашен любимец няма. Поради тази причина една необичайна история, която доказва, че за всяко куче си има точен човек, трогна стотици в социалните мрежи.

Тереза Хуанг е начален учител в Канада и цял живот е имала фобия от кучета… докато един ден не се запознава с Бу – куче със страх от хора.

@ketophoria

“Change is the essence of life; be willing to surrender what you are for what you could become.” ~ Reinhold Niebuhr ##rescuedog ##dog ##furbaby ##doglove

Surrender - Natalie Taylor

51-годишната жена е хапана два пъти от кучета – един път когато е била 10-годишна и втори път, когато е била на 20. „Справях се с фобията си от кучета главно като ги избягвах. Пресичах на отсрещния тротоар, за да избегна минаването покрай кучета, не можех да спортувам навън. Дори когато се сприятелявах с някое куче на мои приятели, например, изпадах в паника, когато то започнеше да лае или да ръмжи, дори и на игра“, разказва Хуанг.

@ketophoria

Okay last one then school work. ##procrastinationatitsfinest

Wow you can really dance - marjoleinalberts

Идеята да осинови куче отлежава няколко години, като в един момент Хуанг започва да търси своето животинче. „Така попаднах на снимки на Бу – описваха го като мило и срамежливо куче, което може да покаже потенциала си ако попадне в добро семейство“, казва Хуанг.

Така тя отива да се запознае с Бу и с приемната му стопанка. Първоначално кучето не припарва до Хуанг, но след няколко минути се приближава бавно и я облизва по носа. Приемната стопанка е изненадана, защото Бу избягва хора по принцип. „Точно тогава си казах, че щом кучето може да скочи в непознати води, мога и аз да го направя и веднага го осинових“, споделя Хуанг.

От този момент нататък двамата са абсолютно неразделни. Бу постепенно свиква с новото си семейство и започва да им се радва, да играе и да лае отново. Хуанг постепенно преодолява страха си благодарение на невероятното приятелство с Бу.