Да загубиш годеника си и пръстите на собствената си ръка в адските пламъци - това преживява преди няколко години румънката Оана, която преживява пожара в клуб "Колектив", отнел живота на десетки хора.

След трагедията остава 40 дни в кома, а лекарите й дават едва 5% шанс да оцелее. Оана оживява и днес работи като IT специалист, професионален гримьор и разработва собствен блог за позитивно мислене и начин на живот.

В пожара в румънския клуб са ранени 150 души, а 64 загиват. Един от тях е и годеникът й, който успява да я предпази от пламъците с тялото си, но самият той не оцелява.

След две години сериозни борби за здравето си, Оана все пак установява, че има светлината в края на тунела. Започва отново да се учи как да използва части от тялото си. Ръцете й са без пръсти и това коренно променя живота й. Въпреки това към момента тя е професионален гримьор и дава съвети на жените как да бъдат по-красиви и уверени в себе си.

"Не крия белезите си! Наслаждавам се на цялата им красота. Обичам и съм приела себе си във всичките си форми", споделя тя в Инстаграма си.

Повече за историята на Оана четете в ladyzone.bg