Коледа наближава и в началото на декември Белия дом осъмна в празнична украса, която беше споделена в медиите по целия свят. Подаръци и елхи създават коледно настроение, а над камината в една от залите на резиденцията на американския президент висят шест чорапчета, на които могат да се прочетат имената на внуците на Джо Байдън – от 27-годишната Наоми до 1-годишния Бо. Но критиците на американския президент не пропуснаха да отбележат, че едно име липсва и внуците на Джо Байдън всъщност са седем, а не шест. Едва ли обаче някой е очаквал 3-годишната Нейви Джоун да бъде спомената в Белия дом, тъй като момиченцето по всяка вероятност никога не е срещала нито дядо си, нито баща си.

Снимка: Getty Images

През 2019 г. историята на Хънтър и Лъндън привлече медийното внимание, след като стана ясно, че Джо Байдън е избран за президент на САЩ. Вечерта, когато победата му беше съобщена, той покани на сцената всичките си внуци… без извънбрачната дъщеря на Хънтър Байдън.

Тогава разследване на „Дейли Мейл“ разкри, че момиченцето се казва Нейви Джоун и живее с майка си и нейните родители. Те цитираха съдебен документ, в който адвокатът на майката на Нейви пише, че Хънтър Байдън "няма никакво участие в живота на детето от раждането му, никога не е имал контакт с него, никога не го е гледал, никога не го е виждал и не би могъл да го разпознае на снимка.“

В крайна сметка майката на Нейви и Хънтър Байдън са постигнали споразумение, което се пази в тайна, но според „Дейли Мейл“ е около 2.5 млн. долара и покриване на здравните осигуровки на детето.

Снимка: Getty Images

Засега няма информация Хънтър или Джо Байдън да са проявили интерес към 3-годишното момиченце.

Повече за тази тъжна история може да прочетете на LadyZone.bg: