Джим Кери и Рене Зелуегър безспортно са едни от най-големите и разпознаваеми имена в Холивуд. Срещат се, докато снимат „Аз, моя милост и Айрин“ и са гаджета в продължение на година. Връзката им обаче оставя дълбок отпечатък в сърцето на комика и той признава, че Рене е била „любовта на живота му“.

В интервю 58-годишният актьор твърди, че носителката на „Оскар“ Рене Зелуегър била „много специална за него“. Историята на техния романс е разказана и в сатиричния художествен мемоар „Спомени и погрешна информация“, който комикът издаде преди дни.

„Вярно е и тя беше специална, много специална за мен. Мисля, че е очарователна“, заявява Кери в интервю пред Хауърд Стърн. Той говори и за връзката си с певицата Линда Ронстад, която се случва години преди той да стане едно от най-разпознаваемите лица в Холивуд.

„Оценявам хората, които са били в живота ми и това, което са ми дали, затова Ронстад има специално място в книгата...“

„Имаме общи бизнес партньори и няколко общи приятели, така че знаех за него. Преди няколко години го срещнах по време на парти, така че го познавам“, това заявява пред „Гардиън“ за Кери преди години Рене Зелуегър.

Вижте колко продължава връзката между Кери и Зелуегър и какви други партньори са имали двамата преди и след това на сайта Ladyzone.bg: