„Аз съм маниак на тема обувки. Когато си харесам някой модел, си купувам няколко чифта от различни цветове. Из цялата къща има обувки, вероятно са над 200 чифта“, сподели ни Мартина Чанева от „Фермата“ 7, а на въпроса ни „Сигурно имаш доста голям апартамент?“ отговори със смях: „Не, имам голямо мазе“.

Снимка: Личен архив

„От проблема с мястото дойде и идеята ми за чорапи обувки, които патентовах. Ползваш една и съща основа (подметка) и само сменяш горната част, която е като чорап. Кръстих бранда Lika Socks, като Лика идва от имената на двете ми дъщери – Лиян и Кая", пояснява Марта.

Снимка: Личен архив

След като си купи няколко чифта от един и същ модел, тя често ги комбинира и носи обувки с различен цвят.

Снимка: Личен архив

„Доста смелост се изисква, за да излезеш с различен цвят обувки, но, както вече е известно, Мартина е смела и може да си го позволи“ – споделя финалистката от „Фермата“ 7.

Снимка: Личен архив

Този сезон на мода са прозрачните, силиконови обувки, при които кракът е напълно видим. Белите обувки тя е купила съвсем скоро, за да отиде на изпращането на абитуриент.

Снимка: Личен архив

Само Мартина има розовите ботуши, които виждате на снимката. При влизането във „Фермата“ тя си купува два розови дъждобрана, като единият ползва като плат за ботушите. Те са ушити в Пещера, където се правят и нейните чорапи-обувки.

Целия материал можете да прочетете в LadyZone.bg:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!