Виолина Маринова е участничката, което взе второто място в MasterChef, след като на финала предизвика себе си с ястия, приготвени с много въображение.

Докато домакинята от Русе участва в предаването, съпругът й се грижел и готвел на децата, разказва тя в "Преди обед".

"Те са капризни. Всеки харесва различни видове спагети. За единия готви "Карбонара", за другия - "Болонезе". Всеки път", споделя тя.

Казва, че в MasterChef са й се случили само хубави неща. 

"Съжалявам, че това нещо приключи. Все едно ми е недостатъчно. Имам чувството, че точно когато стана най-сладко, ми го взеха", допълва Виолина.

На финала на MasterChef тя приготви снежен рак с рулце от зелена тиквичка; еленско бонфиле с коричка от панко и билки с крем от целина и бял шоколад; и десерт с три вида шоколад, малиново кремю и захарен памук от теменужки. 

"Иска ми се да следва ново преживяване", казва тя за бъдещите си планове.

Виолина Маринова е домакиня и майка на двама сина, която се е посветила изцяло на семейството си. Завършила е право, но помага в бизнеса на мъжа си за отглеждане и преработка на орехи. Налага й се да е много креативна в кухнята, защото „вкъщи всички са много капризни за храна“.

Съпругът й харесва традиционни ястия, здравословното състояние на големия й син изисква по-здравословна храна, а малкият е с алергия към млечни продукти. 

Какви ястия приготвя за семейството си - вижте на Ladyzone.bg.