"Евровизия" се проведе и отново събра на една сцена представителите на 39 държави. След изключителното си изпълнение в събота Виктория Георгиева с лекота се класира на финала. Тя завърши на 11-о място, като победител тази година стана италианската рок банда "Манескин". Вижте как оцени представянето си Виктория, която гостува в студиото на предаването "Преди обед" по bTV. 

"Толкова неща научих за себе си там, никой не може да ти го даде това преживяване. Научих за себе си как мога да се справям в дадени ситуации, тъй като напрежението понякога избива в повече", споделя Виктория.

"Аз трябваше да пея 14 пъти, защото през ден имаше репетиции, а на една репетиция повтаряш изпълнението по три пъти. Всеки път публиката реагираше по различен начин. На финала бяха много екзалтирани, емоцията е невероятна", каза певицата.

"Всички хора от публиката минаваха през тестове за COVID-19, за да ги пуснат в залата. Мен ме тестваха през 48 часа", спомня си тя.

"Конкуренцията тази година беше голяма и бяхме много различни. 11-о място е доста голям успех, защото бяхме 39 държави. Не е малко", заявява Виктория.

"Не мисля, че е възможно да вкараш наркотици в залата", коментира тя скандала около победителите в "Евровизия".

"Аз съм страшно горда, защото нито за миг не направих нещо, за което да си кажа: Ех, можех още", признава Виктория.

"За мен тя беше брилянтна и успя да докосне много хора", каза сестрата на Виктория, която се включи чрез видеовръзка от Норвегия.

Вижте какво още сподели Виктория във видеото в Ladyzone.bg.