Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори наскоро станаха родители на малката Йоана. Те се разходиха с Рая Пеева от "Преди обед" в парка, за да разкажат как се е променил животът им.

"Аз съм слушала много пъти майки да се оплакват, че с количките е трудно, но инвалидите как се оправят", коментира Весела Бабинова разбитите тротоари в София.

"Навън е спокойна и затова често сме навън. Усетихме, че това е номерът и затова често излизаме и тя веднага заспива. Денят ни започва различно. Понякога спи повече, но обикновено към 5-6 вече сме "Добър ден", казва тя за малката Йоана.

"Нощите ни се сливат, тъй като тя се буди на три часа, както повечето деца. Общо взето дали е ден, или нощ - няма значение... Като всяко бебе", казва Владимир Зомбори.

"Животът се променя всеки час. Изпитание е. В началото ми беше голям стрес", споделя актьорът, който е попитал Весела дали иска да присъства на раждането, но не е държал на това.

"Когато му я подадох в родилното на изпиването, той е хвана и около 20 минути не мръдна през цялото време", спомня си Весела, която ражда едновременно с най-добрата си приятелка Луиза Григорова.

"Не съм имала още представления, през ноември играя бременна в "Празникът", казва Весела.

 Когато двамата са заети, бебето гледа бабата - майката на Весела. На Владимир родителите живеят в Пловдив.

Вижте как още се променя животът на Весела Бабинова и Владимир Зомбори от видеото в Ladyzone.bg.