Джордън Белфърд, истинският „вълк от Уолстрийт”, за който Мартин Скорсезе направи филм, разкри някои от бизнес тайните си пред българската публика. Пред bTV той сподели три лесни стъпки, с които можем да забогатеем и променим живота си:

Постигането на финансов успех може да стане в три стъпки. Първата: решете какво искате да постигнете в живота си, какви са плановете ви за бъдещето. Повечето хора не го правят и нямат цели. Аз винаги съм имал цели и визия за бъдещето, какво искам да постигна след 5 години.

Втората стъпка е да споделиш идеите си за успех с останалите, да ги въвлечеш в тях. Така хората около теб ще ти помогнат да ги постигнеш. Може да имаш най-добрият бизнес план, но той изисква подкрепата и работата по него на останалите хора. Трябва да ги вдъхновиш и мотивираш.

И третата стъпка, може би най-важната, е да имаш реални стратегии, за да постигнеш целите си. Тоест, бизнесът и предприемачеството имат правила. И ако не ги познаваш или спазваш ще затънеш в проблеми. Осъзнах го за себе си по трудния начин, когато бях на 22 години”, разказа той пред bTV.