Актьорите Уил Смит и Кевин Харт обединяват сили за нова комедия - римейк на класиката "Самолети, влакове и автомобили", съобщава UPI.

Кевин Харт потвърди в Инстаграм профила новината за продукцията на "Парамаунт", както и че филмът ще бъде сниман във Филаделфия.

"Чаках търпеливо правилния проект, за да се събера с моя брат. Това ще бъде нещо огромно за нас и Града на братската любов, известен още като Филаделфия... Нека го направим", написа Харт в социалната мрежа. 

Джон Хюз пише и режисира "Самолети, влакове и автомобили" през 1987 г. В класическата комедия участват Стив Мартин, който изпълнява ролята на Нийл Пейдж - съпруг и баща, който отчаяно се опитва да се прибере в Чикаго за Деня на благодарността. 

По време на полета си той среща досадния продавач на пръстени за завеси Дел Грифит (Джон Кенди). Поредица от проблеми по пътя не позволява на двамата да се върнат вкъщи, въпреки че хващат самолетни полети, пътуват с влакове и коли под наем.

В информацията все още не се потвърждава дали Уил Смит или Кевин Харт ще играят именно ролите, съответстващи на Канди и Мартин.

Вижте повече за Уил Смит и Кевин Харт в Ladyzone.bg.