Съпругът на актрисата Ная Ривера почете 34-ия й рожден ден с емоционален пост в "Инстаграм".

„Толкова е сюрреалистично, колкото е реално, че те няма… 34… Сякаш те чух да казваш „Ех, вече съм стара!“. Почивай в мир, старо момиче…“ – пише 37-годишният актьор към черно-бялата снимка на цялото семейство.

Ная Ривера, прочула се с ролята си в тийнейджърския сериал „Клуб Веселие“, се удави през лятото в езерото Пиру, Калифорния.

На 8 юли актрисата и синът ѝ наемат лодка, с която да се разходят и да поплуват. Няколко часа по-късно, собствениците на лодката, притеснени, че тя още не се е върнала, тръгват да я търсят и намират 4-годишния Джоузи да спи сам в лодката.

Детето разказва, че в средата на езерото с майка му преброили до четири и скочили във водата. Момчето имало спасителна жилетка, но Ная била без такава. Почти веднага след скока малкото дете усетило ръцете на майка си, която го избутала отново на лодката. След това вдигнала ръце във въздуха, викнала за помощ и потънала.

Снимка: Getty Images

Трагичният инцидент провокира теорията, че сериалът „Клуб Веселие“ е прокълнат. Преди 7 години актьорът от същия сериал Кори Монтийт почина след употреба на алкохол и хероин. Пет години след това Марк Сейлинг, също участвал в „Клуб Веселие“, се самоуби, след като се призна за виновен по обвинения за детска порнография.

Повече по темата можете да научите в LadyZone.bg