Русокосата изпълнителка на тоталния хит "Антилопа" - Тита, представи снощи в столичен клуб първия си самостоятелен албум, озаглавен "Аз съм Тита".

Певицата излезе на сцената заедно с балет "Нова" и смени 6 бляскави тоалета подбрани за всяка песен. Подготовката за сценичното й изпълнение е отнела два дни.

10 чисто нови песни е подготвила Тита в албума си под ръководството на музикалния продуцент Любо Киров. Те нямат нищо общо с досега правените от нея комерсиални и провокативни парчета. В новия албум Тита иска да покаже, че може да пее стойностни, лирични песни и именно за това идва на помощ Любо.

"Преди да изляза на сцената нямах абсолютно никакво време, но след сцената той ми каза, че много ме обича и много се гордее с мен, според мен той наистина никога не е осъзнавал, че ще имаме 3 съдбоносни срещи в живота и че ще ми помогне толкова много.", каза развълнувана Тита.

В препълнения клуб, да подкрепят Тита, освен семейството ѝ и гаджето ѝ Викторио, бяха дошли още колегите ѝ Криско с половинката му Цвети, Етиен Леви, Михаела Маринова, Павел, Маги Джанаварова, Искрен Тончев-Искрата, Дивна.

"За мен това е много, защото аз съм на 20 години и съм благодарна на хората, които стоят зад мен. Аз затова се и разплаках, защото всички бяха тук, "Адамант", моето семейство, учители, Етиен. Абсолютно всички, които са били до мен през тези години, за да стигна до този момент. Този албум беше една нова отворена страница за Хриси. Решихме да се покажа в една малко по-различна светлина, защото мисля, че настъпи момента, аз си го почувствах, но за напред може да очаквате още клубни парчета, още готина музика, стойността, надявам се да имам много нова и различна музика, на която да се наслаждавате".