Новата песен на поп певицата Дара отново се превърна в хит за броени дни. Още преди да излезе видеото на песента, аудиото се превърна в едно от най-слушаните от нейните фенове. А видеоклипът предизвика стотици хиляди гледания още с пускането си в "Ютуб".

Песента е направена по време на последния ден на "Sofia songwriting camp" в Боровец, където преди няколко месеца няколко наши млади изпълнители прекараха седмица, заедно с чуждестранни автори.

"Ella-ella" е дело на Дара, Крис Йънг и Мац Кори Генк. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, а за атрактивната хореография отговорни са участникът в "България търси талант" Реми Тоин и Димитър Георгиев.

"Аз се радвам, че много бързо феновете успяха да ми отговорят дали я харесват или не и много хора се възхищават на видеото, концепцията на песента. Очаквах хората да я харесат, защото аз самата много я харесвам", споделя Дара.

21-годишната певица сподели, че пряко участва в избора на собствения си стайлинг за всеки видеоклип, а именно в този гащеризонът, в който се появява е ушит от майка й.

В студиото на "COOL..T" Дара сподели, че много обича да готви, да си хапва и с първия си хонорар е завела всичките си съученици в ресторант за бързо хранене, където ги е почерпила.

Дара признава, че винаги е знаела, че ще бъде певица и е много доволна от себе си и начинът, по който се развива кариерата й и известността изобщо не й тежи. Напротив, радва се на всеки един от своите фенове.