Въпреки строгите забрани за провеждането на сватби по цял свят, една двойка намери начин да сключи официално брак в Ню Йорк. Случаят, който стигна и до медиите зад Океана, е с участието на Райли Дженингс и Аманда Уилър.

След като кметството в Манхатън затваря заради наложените ограничения, Райли и Аманда решават да не провалят предварителните си планове. Дамите успяват да се свържат с техен приятел, който има лиценз да извършва сватбени церемонии. Той приема да ги венчае, но... от дистанция.

Минути по-късно вече са пред дома. Там и са приятелите им, но на разстояние един от друг. Мъжът, който ги венчае, е на прозореца си на четвъртия етаж. В началото прочита откъс от книгата “Любов по време на холера”.

Цялото щастливо събитие продължава едва 3 минути. 

„Планирахме да се оженим през октомври, но когато епидемията започна, осъзнахме, че може тя може да повлияе на сватбата ни”, разказва Райли. Аманда допълва: “Нямаше време за мислене. Просто облякох якето, което имах в гардероба си. Не очаквах някой изобщо да види какво нося”. 

“Обещаваш ли да я обичаш, почиташ и пазиш?”, се чува във видео, заснето от очевидец. 

Въпросът е на приятеля им Мат, който ги венчае. “Той има много силен, мощен глас. Така че всички в квартала разбраха какво се случва и започнаха да надничат през прозорците, да снимат и да аплодират. Беше вълшебно!”, разказват приятели на двойката.

„Успяхме да споделим любовта си с повече хора, отколкото можем да си представим!”, казва още Райли.

В цялата история със сигурност има романтика, но все пак ви призоваваме – останете си вкъщи!

COVID-19 в числа
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани
България 2 433 6 130 862
Света 5 540 018 45 563 347 353 2 320 384
Заразени* Нови Починали
България 2 433 6 130
Света 5 540 018 45 563 347 353
* Общ брой случаи, вкл. починали и излекувани. * Общ брой случаи, включително починали и излекувани. Източник: Worldometer