В интервю по повод 30-годишнината на изданието Allure Дженифър Лопес прави впечатляваща фотосесия и разказва повече за живота си по време на първия локдаун, дисциплината и участието в програмата на Суперкупата през 2020 г. 

"Бяхме като в зоната на здрача!", споделя Джей Ло по повод пандемията.

"Започнахме да правим разни неща заедно с всички от семейството - да играем бейзбол, да рисуваме... Преди никога не бяхме правили такива неща. Все едно се случи скок във времето", разказва тя.  

"Липсваше ми да се движа със 150 км в часа. Но Алекс (годеникът й) е от типа хора, които приеха това спокойно. Радваше се, че децата са там, че аз съм си вкъщи по цял ден. Мисля, че този престой у дома се отрази добре на връзката ни", сподля актрисата.

Стоенето у дома със сигурност е било изпитание за певицата, която е свикнала да бъде ангажирана почти на 100%, при това с различни неща. Но, от друга страна, дисциплината винаги е била нейно силно качество.

През 2019-а тя тренира за Hustlers, снима се в Marry Me и започва репетиции на Суперкупата. Едновременно с това не спира да е отговорна майка и да помага на децата си с домашните. 

Отвъд дисциплината ли е яденето на чипс и дали си го позволява - четете в Ladyzone.bg.