Четвъртък вечер в мрежата с попфолк певицата Мария и телевизионния кулинар Иван Звездев в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Звездните гости не само коментираха публикации за тях в интернет, но и направиха разкрития за личния и професионалния си живот.

Снимка: Олег Попов

Мария разказа за отказа си от музикалната сцена, за предстоящите ѝ проекти с популярни български инфлуенсъри и книгата, която иска да напише.

Иван Звездев пък сподели интересни преживявания от професионалната му кариера и разкри историята за забавна снимка от неговия профил в „Инстаграм“, на която със свой колега пият гъмза пред читалище „Трезвеност“ в Сухиндол.

Звездният кулинар разказа за скандала около рецептата за козунак, която „Мис Вселена България“ 2015 Радост Тодорова краде от него.

Двамата гости са изправени пред предизвикателството да четат забавни публикации за тях в интернет. Водещият пък им показва мемета, направени специално за тях от неговите почитатели във фейсбук групата „Николаос Цитиридис Мемес“.

Снимка: Олег Попов

Предизвикателствата не свършват дотук. Мария влиза в кожата на влогър инфлуенсър и се опитва да рекламира затварачка за буркани, а Иван Звездев пък получи задача да рекламира компот, произведен лично от певицата.

Джийсън Брад Люис също се включва в шоуто, за да коментира част от най-скандалните публикации в интернет, свързани с него.