Тази вечер "Шоуто на Николаос Цитиридис" премина под знака на Деня на влюбените, а основен гост беше Наталия Симеонова. В началото на шоуто Николаос и Наталия размениха ролите си за да направят новата версия на предаването „Море от любов“.

Седнал на диванчето до Наталия, водещият за първи път разкри чувствата си към дамата на сърцето си. Тя беше показана в буса на „Море от любов“ как гледа послание, записано от Николаос . Оказа се избраницата на водещият е… котката му, на която Николаос обеща да я прегръща повече и да купува храна – само от скъпата.

Избраницата на Николаос не влезе в студиото, но това не попречи на Наталия да подложи на кръстосан и горещ разпит водещият. На въпроса: „Как е сексуалният ви живот ?“  – Николаос отговори само с многозначителен поглед, но призна че няма приятелка.

Наталия Симеонова настоя със следващ въпрос: „Сигурен ли си, че това че си свободен мъж, не е част от ПР кампания?“- „Разбира се, че не е ПР кампания просто така се случи в момента“.

В края на импровизираното „Море от Любов“ Нико изненада Наталия с поздрав от нейната бивша половинка – музикантът и продуцент Денис Ризов, който напомни, че Наталия е направила така че той никога да не забрави датата на сватбата им, защото тя е била на 14 февруари.

В предаването съвсем не на шега  водещият извади статистика от НСИ за раждаемостта в България, според която годините, в които предаването „Море от любов “ се е излъчвало, са се раждали повече бебета,  а след спирането му се наблюдава спад – тази шега с абсолютното съвпадение на фактите зарадва изключително Наталия Симеонова.

Краят на предаването завърши с музика и изпълнението на новата песен на  Виктория Динкова-Вик  от „Гласът на България“ и новото й "Eternal eyes"!