Провокативната двойка на Алекс и Даниел Петканови разкри неизвести подробности от семейния си живот в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Със специална игра за влюбени двойки Николаос предизвика Алекс и Дани да отговорят на пикантни въпроси относно любовните им навици, като водещият сравни доколко отговорите им си съвпадат.

Снимка: Олег Попов

Единственият им отговор, който съвпадна, бе на въпроса къде последно двойката е правила любов, но Даниел и Алекс се разминаха кога се е случило това. Двамата не постигнаха съгласие по въпроса кои са любимите им любовни пози, нито по темата с коя популярна българска личност биха споделили интимен момент. 

Снимка: Олег Попов

Предизвикателствата с игри за известното семейство не спряха дотук. Двойка се включи с игра на beer pong с много прости правила – който уцели чашата, съблича една дреха от другия, а ако не уцели, съблича част от собственото си облеклото. Резултат бе, че Даниел Петканов остана почти гол и трябваше да бъде обявен финал, преди ситуацията да излезе извън контрол.

Снимка: Олег Попов

Друго предизвикателство за Даниел Петканов бе провокативна фотосесия с атрактивните момичета от „Визаж“, доведени предната вечер от Жени Калканджиева.   

По време на интервюто бе излъчен видеоматериала „Урок по промотиране“, в който Алекс и Славена Вътова се опитват да направят популярен един странен предмет – трион тип „бичкия“.

Алекс и Даниел Петканови разказаха за работата и живота им като инфлуенсъри и какво се отразява върху това семейният им статус. Алекс сподели и за предстоящата си роля на ВИП репортер в „Гласът на България“.