В "Шоуто на Николаос Цитиридис" тази вечер гостуват актрисата и преподавател Снежина Петрова, която ще получи наградата за цялостен принос „Икар“. Снежина получи награда за хуманизъм с проекта си "Медея".

Актрисата разказа как репетира и учи с децата си едновременно, тя им помага в дробите, а те с репликите. Водещият също беше препитан по математика, но се справи достойно – като за 5 клас.

Разказвайки за натоварения график между театъра и децата, Снежина си спомни как на път за училище, в колата, докато обяснявала на сина си как трябва да се държи прилично, какво да прави и да не прави в училище, установила, че детето не е в колата. Оказала се, че тя просто го е забравила и дори не го е качила в автомобила.

В шоуто към Снежина Петрова се присъедини малката голяма звезда на българското кино – дванайсетгодишният Мартин Паунов, който вече има два детски филма зад гърба си – в последния „Случаят Тесла“, му предстои да партнира с истински вълк.

Мартин показа изумителен интелект и освободеност и чар. Малкият актьор, влезе и ролята на ко-водещ и изненада Снежина Петрова със забавна анкета на тема „Коя е Медея?“.

Мартин Паунов е само на 12, но вече отказва роли, наскоро е отказал снимките на нов сериал, за да може да отиде на Световното първенство по карате, където става вицешампион.