В солидарност със ситуацията в Италия, първият гост в шоуто бе най-известният италианец у нас Леонардо Бианки-Лео.

Той разказа за това какво се случва в Италия от първо лице, тъй като близка негова приятелка, лекар-кардиолог, се бори на първа линия с вируса в болницата в Анкона, столицата на район Марке, където по думите на Лео е най-голямата концентрация на случаи след Ломбардия. Италианецът да пропусна да призове към отговорно поведение и не се посвени да окачестви като „идиоти“ онези, които се отнасят към наложените мерки фриволно.

Снимка: Олег Попов

Гостуването на Лео премина под знака на двете любими теми за италианците – футбол и храна. За пръв път по телевизията, Лео показа част от уникалната си колекция от футболни фланелки, носени от реалните играчи по време на важни състезания – сред тях тези на Бекъм, Божинов, Игуаин, Нико Ковач и на Кандрева, чиято фланелка, според Лео, струвала колкото всички екипи на българския отбор в онзи момент.

След футболната тема, Нико и Лео решиха да изнесат урок на зрителите как се прави хубаво тесто за пица в домашни условия. Нико не искаше Лео да пипа тестото с цел превенция, така че за месенето извика близначките Емануела и Доротея Толеви.

Снимка: Олег Попов

Докато Лео продължаваше да подготвя продуктите за пица, Нико говори с красивите близначки за техните любовни истории – Емануела сподели, че е имала приятел, пред когото двете са се сменяли без той да разбере.

Също и че се е запознала с половинката си, продуцента и водещия Андрей Арнаудов, пред кофа за боклук. Доротея в добавка разказа, че е срещнала свой бивш приятел в района на бунище.

Снимка: Олег Попов

На финала водещ и гостенки се присъединиха към Лео, за да разточат тестото, като Нико показа завидни умения във въртенето на пица. Финалът бе запазен за видеото „Заедно“, в което чрез текста на известната песен звезди призовават да си останем вкъщи. 

Снимка: Олег Попов